Ganljiv in čustven koncert Staneta Vidmarja na Razkrižju

Na koncertu je predstavil svojo že osmo knjigo izpovedi z naslovom Rože za mamo

Jože Žerdin, torek, 8. april 2014 ob 14:591
Stane Vidmar na Razkrižju

Stane Vidmar na Razkrižju

V domu kulture na Razkrižju je bil v soboto, 5. aprila, zelo ganjen in nepozaben koncert pevca Staneta Vidmarja. Na koncertu je predstavil svojo že osmo knjigo izpovedi z naslovom Rože za mamo. Poleg tega pa je v skoraj dve urnem koncertu, postregel še z njegovimi starimi uspešnicami in navdušil številno občinstvo.

Stane Vidmar sicer poje le izpovedi pesmi iz svoje burne preteklosti, pri čemer z njimi izraža spoštovanje do življenja in bližnjih, predvsem do svoje mame. Tako je s svojimi ganljivimi pesmimi bilo za poslušalce nadvse doživeti koncert, kajti marsikateremu obiskovalcu se je ob petju pesmi Staneta Vidmarja zarosilo oko in solze sreče in veselja so tekle po licu.

Stane Vidmar je ob koncu koncerta presenetil najstarejšo obiskovalko koncerta, 86-letno Marijo Nemec iz Veščice, ki ima zelo rada njegove pesmi. Za presenečenje jo je povabil na oder in iz dna srca zapel dve njegovi pesmi.

Martin Jakopec petek, 1. april 2016 ob 20:46

Stane vidmar?????????? Sramota za vsakega Slovenca, čigar IQ je višji od 35.
Pofl sluzasti.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno