Poletju naproti v Žamencih

V petek so ozračje do vrelišča ogreli Modrijani, v soboto pa sta veliko množico obiskovalcev zabavala ansambel Donačka in Mi2

Marjan Dovečar, petek, 11. april 2014 ob 09:31
Poletju naproti

Poletju naproti

V Žamencih je že drugo leto za povrstjo potekala prireditev Poletju naproti, katera nam s svojo zasnovo in tematiko sporoča, da se bliža za mnoge najlepši letni čas, poletje.

Prireditev je potekala dva dni, v topli petkovi noči so ozračje do vrelišča pripeljali Modrijani, v soboto pa sta veliko množico obiskovalcev zabavala ansambel Donačka in vedno odlični Mi2.

V okviru prireditve Poletju naproti pa je v petek v šotoru potekal tudi 1. festival za ansambel poletja 2014, katerega so je udeležilo 11 skupin, in sicer Skupina Itak, Ansambel Noč, Ansambel Sorodniki, Ansambel Žarek, Mladi Mitreji, Ansambel Smer, Ansambel Žvižg, Grajski kvintet, Ansambel Pomladni zvoki, Ansambel Glas in Ansambel Zajc.

Po glasovanju, katerega je izvedlo občinstvo, je bil končni vrstni red naslednji:
  1. Mladi Mitreji
  2. Ansambel Sorodniki
  3. Ansambel Pomladni zvoki
  4. Skupina ITAK
  5. Ansambel Žarek
Ansambel poletja 2014 so tako postali Mladi Mitreji. Po mnenju občinstva pa se za prihodnost kvalitetne narodno-zabavne glasbe ni bati, saj so vsi nastopajoči pokazali veliko mero kakovosti. Pri glasovanju ansambel ansamblu, so med seboj nastopajoči ansambli za najboljšega izbrali ansambel Žvižg.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno