Ribiško tekmovanje v ribnikih pri ribiškem domu na Moti

Pri članih je postal ribiški car Mirko Trstenjak, pri mladih ribičih pa Aljaž Štaman

Jože Žerdin, nedelja, 27. april 2014 ob 20:23
Ribiška carja Aljaž Štaman in Mirko Trstenjak

Ribiška carja Aljaž Štaman in Mirko Trstenjak

Ribiška družina Ljutomer je v nedeljo, 27. aprila, pri ribiškem domu v ribnikih na Moti pri Ljutomeru, pripravila ribiško tekmovanje za izbor ribiškega carja za člane in mlade ribiče. Ribiško dopoldansko tekmovanje je potekalo v dveh ribnikih v tekmovanju ujemi in spusti.

Ribiško tekmovanje je potekalo s plovcem z namenom, kateri ribič bo ulovil največjo težo rib, bo postal ribiški car za letošnje leto. Lepo vreme je na športni ribolov privabilo veliko število ribičev in obiskovalcev. V tekmovanju za najprestižnega ribiškega carja za letošnje leto se je pri članih potegovalo 34 starejših ribičev in 11 mladih ribičev.

Pri kronanju ribiškega carja in podeljevanju pokalov in praktičnih nagrad, so sodelovali predsednik ribiške družine Ljutomer Marko Zoran, vodja športnega tekmovanja Jože Nemec in vodja komisije za delo z mladimi ribiči Dušan Miholič. Ribiški car pri članih je postal Mirko Trstenjak iz Banovcev, na drugem mestu je pristal Branko Kapun in na tretjem mestu Branko Sitar. Pri mladih ribičih je ribiški car za letošnje leto postal Aljaž Štaman iz Lukavcev, na drugem mestu je pristal Dominik Sever in na tretjem mestu Samo Štotl.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno