Divjačinski golaž v kotličku

Že tretjič tekmovanje pri gostilni Park v Radencih – 11 ekip

Filip Matko, torek, 29. april 2014 ob 11:402
Zmagovalna ekipa Vina Škrget

Zmagovalna ekipa Vina Škrget

Na praznični dan, 27. aprila, so pred gostilno Park v Radencih, pravzaprav v radenskem parku, pripravili tretje tekmovanje v pripravi divjačinskega golaža v kotličku.

Pomerilo se je enajst ekip: Zdravilišče Radenci (Denis Benko), Terme Banovci (Viktor in Miran Slavinec), Terme Lendava (Leon Tibaut), Terme 3000 Moravske Toplice (Simon Grah in Drago Lainšček), Vina Škrget (Fredi Novak in Zvonko Škrget), Gostilna in picerija Šadl Križevci pri Ljutomeru (Nenad Vekić in Manfred Vreča), Roza tim Murska Sobota (Martina Roudi in sotekmovalka), Turistično društvo Radenci (Karmen Žibrat Kavčič, Sonja Kuhar in Pavle Zvara), Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci – 1. ekipa (Anton Bagoroš in Dominik Žigert), Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci – 2. ekipa (Kevin Lackovič in Mario Majcen) ter ekipa Horvat-Potočar (Dušan Horvat in Andrej Potočar).

Za dobro voljo in zabavo je ves čas skrbela četverica glasbenikov: Zadnji moment iz Veržeja. Obiskali pa so prireditev tudi člani in članice Jeep cluba Veteran Murska Sobota, ki so tega dne bili s sedmimi veteranskimi vozili iz 2. svetovne vojne na predstavitveni vožnji po Prlekiji.

Ocenjevalna komisija tokratnega tekmovanja je pripravljene divjačinske golaže razvrstila tako: 1. mesto Vina Škrget (Fredi Novak in Zvonko Škrget), 2. mesto Terme Lendava (Leon Tibaut) in 3. mesto Gostilna in picerija Šadl Križevci pri Ljutomeru (Nenad Vekić in Manfred Vreča).

karantanija torek, 29. april 2014 ob 14:40

Bravo zmagovalca To ja

TUNČEK torek, 29. april 2014 ob 17:15

Gulaš je resen toka jed, da ji lehko doš svojo osebno noto ! Ploskač

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno