Elektronsko kresovanje na dvorcu Dveri Pax Železne Dveri

Kljub nekoliko slabšemu vremenu, je elektronska glasba v Železnih Dverih, odmevala daleč naokoli

Nuša Novak, četrtek, 1. maj 2014 ob 15:28
Kresovanje v Železnih Dverih

Kresovanje v Železnih Dverih

Zadnji aprilski dan v Sloveniji tradicionalno kurimo kresove in povezujemo mlado in staro ob glasbi in zabavi do zgodnjih jutranjih ur. Tradicionalna kresovanja pa vedno znova dobivajo nove podobe in oblike. Eno izmed takšnih je bilo že četrto leto zapored tudi na dvorcu DVERI PAX v Železnih Dverih, ki leži tik ob Jeruzalemski vinski cesti. Društvo KAEMDE iz Ljutomera in EKIPA VIP-DJS, sta namreč za kresni dan oz. večer nameravala pripraviti pravi maraton elektronske glasbe.


Po treh uspešnih kresovanjih ob elektronski glasbi, bi naj bilo letošnje še večje in še bolj spektakularno, vendar sta nepričakovana nevihta in dež skorajda odgnala vse obiskovalce in nekoliko preprečila že tradicionalni DJ MARATHON, ki se bi naj odvijal na samem dogodku in bi namreč nanizal več kot 11 DJ-ev elektronske scene SV Slovenije in tudi Avstrije (JAQUELINE FRÜHWIRTH (AUT), KLEN ART, MINATTI, ZOKIS alias SLIDER, G-LECTIC, MARIANO DJ in še veliko drugih).

Predstavljajte si velik čudovit grad v osrčju jeruzalemskih goric, na lepi razgledni točki, čudovit kres, ki kljub dežnim kapljam ni ugasnil svojih ognjenih zubljev, razsvetljeno bliskajoče se nebo... Zraven pa plesna elektronska glasba in sodobni biti, namesto migajočih punc na plesišču ter laser in video showa, pa smo se lahko prepustili vetru v laseh, ognju v očeh in zabavi v dežju do jutranjih ur. Kljub nekoliko slabšemu vremenu, so mične hostese in natakarice, poskrbele za MOJITO PARTY ter da so bili obiskovalci tudi nagrajeni in dobro preskrbljeni s friškimi špricarji, ob katerih so se mastili z okusnimi langaši. Z dežniki pa so obiskovalci okoli polnoči pregnali črne oblake in se nato greli ob neutrudnem ognju.

Za varnost in neposredno pomoč na kraju dogodka, pa so poskrbeli pridni gasilci iz PGD Gresovščak.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno