Vaščani čistili za traktoristom, ki je po cestišču raztrosil travo

Vaščani so cesto počistili, da ne bi na to naletel kak motorist ali avto, kar bi lahko bilo nevarno

Prlekija-on.net, petek, 2. maj 2014 ob 10:482
Traktoristu je na cestišče iz prikolice padla trava

Traktoristu je na cestišče iz prikolice padla trava

Bralka Zdenka nam je v četrtek poslala fotografije iz Stare Nove vasi, ki prikazujejo raztreseno travo po cestišču, katero so počistili vaščani. Ob tem je zapisala, da je "v ostrem ovinku šofer peljal travo z velikim zelenim traktorjem in prikolico - to je ostalo za njim."

"Ker smo videli, so trije šli hitro počistit cesto, da ne bi na to naletel kak motorist ali avto, lahko bi prišlo do tragedije. V opozorilo vsem, ki puščajo take ceste, niti se ni ustavil niti zahvalil pa tudi ni bil noben traktorist iz Stare Nove vasi."

Torej previdno na cestah, delavci in kmetje pa morajo tudi poskrbeti, da iz delovnih strojev ne pada blato ali tovor, saj so kazni v tem primeru visoke tudi do tisoč evrov.

Nino Kuster sobota, 3. maj 2014 ob 00:32

Uf, pa to glih na toten zajebanen ovinki. Lepo čuti ka bar nekomu ne vseeno za motoriste, hvala lepa Nasmeh

Mike666 sobota, 3. maj 2014 ob 16:53

Se je puno takših "kmetof" ki ne vejo za seboj spucate. Ki je pa tu "redarstvo" pa "policija" ? aja oni morejo tan enega reveža kaserate ki se je po rovne ceste pela 5 preveč. Hjooj

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje