Pustolovski park – za adrenalinske navdušence

Od odprtja so v parku imeli že več kot 500 obiskovalcev, ki so bili vseh starostnih skupin, tako otrok, kakor tudi starejših

Bojan Sobočan, petek, 2. maj 2014 ob 20:36
Pustolovski park ob Bukovniškem jezeru

Pustolovski park ob Bukovniškem jezeru

Pred dvema tednoma je Pomurje pridobilo dodatno adrenalinsko ponudbo in sicer park imenovan Pustolovski park, ki se nahaja ob Bukovniškem jezeru.

V tem času so v parku imeli že več kot 500 obiskovalcev, ki pa so bili vseh starostnih skupin, tako otrok, kakor tudi starejših. V parku so obiskovalci tako moški, kakor predstavnice nežnejšega spola. Najmlajši obiskovalec parka je bil star štiri leta, najstarejši pa 62 let. Pustolovski park ponuja doživetja tako za posameznike, kakor tudi šolske skupine, odrasle skupine, družine in organizacijo team buildingov.

Za varnost je v parku poskrbljeno v skladu z evropskimi standardi, ki veljajo za pustolovske parke, kar pomeni obvezna uporaba varnostne opreme, seznanitev obiskovalcev glede varnosti in nadzor nad obiskovalci. Park ima mednarodno licenco o varnosti, ki se letno obnavlja. Za varnost in dobro počutje obiskovalcev skrbi osem usposobljenih inštruktorjev.

V Pustolovskem parku je na voljo 5 različnih plezalnih poti s skupno 58 različnimi elementi, ki so prilagojene različnim starostnim skupinam in njihovim zmogljivostim. Adrenalinski park je primeren za starejše od 4. leta. Park lahko sprejme do 100 udeležencev, trajanje plezanja pa je približno 2 uri, zato je potrebno v park tudi priti najpozneje 2 uri pred zaprtjem.

Trenutno je park odprt v soboto, nedeljo in za praznike. V času od 21.6.2014 do 31.8.2014 pa bo odprt vsak dan. V mesecu septembru in oktobru pa bo odprt prav tako v soboto, nedeljo in ob praznikih.

Vtisi dosedanjih obiskovalcev so zelo pozitivni in so bili zelo navdušeni nad Pustolovskim parku, njegovi ponudbi, ambientu in okolju v katerem se nahaja ter po adrenalinskih doživetjih.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport