Ljutomer dvakrat zaostajal, a zmagal

Avto Rajh Ljutomer - Grad 3:2 (1:2)

Prlekija-on.net, nedelja, 11. maj 2014 ob 17:07
Avto Rajh Ljutomer - Grad

Avto Rajh Ljutomer - Grad

V soboto, 10. maja, je Avto Rajh Ljutomer v 22. krogu 3. SNL - vzhod, gostil ekipo Grad iz Goričkega ter po preobratu v drugem polčasu zmagal. Ljutomer se je dvakrat znašel v zaostanku, a na koncu zmagal s 3:2.

Prvi gol je okrog 200 gledalcev videlo v 12. minuti, ko je prvi strel domačim branilcem še uspelo odbiti, a je odbitek v gol pospravil Nemanja Stošić. Domači so nato hitro imeli nekaj lepih priložnosti za izenačenje, kar jim je nato tudi uspelo štiri minute pozneje, ko je po udarcu iz kota z močnim in lepim strelom gostujočega vratarja matiral Rok Kocuvan.

Že kmalu po izenačenju je sledilo ponovno vodstvo gostov. V 22. minuti so gostje napadali, domači so žogo uspeli odbiti izven kazenskega prostora, kjer pa je do nje prišel Niko Vrabelj in se pri okoli 30. metrih odločil za strel. Žoga je pred domačim vratarjem Stanislavom Küzmo poskočila ter ga presenetila in končala v mreži. Gostje so pred polčasom imeli še eno lepo priložnost, ko so zadeli vratnico.

Domači so drugi polčas začeli napadalno, kar se jim je hitro obrestovalo. Izenačili so v 50. minuti, ko je svoj drugi gol dosegel Kocuvan. V nadaljevanju so si oboji priigrali nekaj polpriložnosti, odločilni trenutek na tekmi pa je prišel v 86. minuti. Gostje so žogo izgubili v napadu, domači pa so hitro krenili v protinapad. Žogo je iz svoje polovice proti golu popeljal razigrani Kocuvan ter v kazenskem prostoru podal pred gol. Tam je žoga v roko zadela gostujočega branilca Denisa Banfija, tako da je sodnik pokazal na belo točko. Zanesljiv izvajalec najstrožje kazni je bil Rok Buzeti in zmaga je po preobratu v drugem polčasu ostala doma.

V spodnjem videu si lahko ogledate vrhunce tekme in vse gole.

Avto Rajh Ljutomer - Grad 3:2 (1:2)
200; Kocuvan 16., 50., Buzeti 86./11-m; Stošić 12., Vrabelj 22.

Avto Rajh Ljutomer: Küzma, Majerič (55./Kristl), Bertalanič, Piberčnik, Buzeti, Ciglarič (46./Podgorelec), Munda, Rakovec, Brumen (46./Kardinar), Kocuvan, Panič; trener: Boštjan Zemljič

Grad: Klemenčič, Banfi, Krauthaker, Krpič, Balent, Stošić, Sukič, Flisar, Škafar, Ribaš (73./Recek), Vrabelj; trener: Evgen Sapač

Ostale tekme:
Dravinja Kostroj - Malečnik 6:0 (2:0)
Nafta 1903 - Fosilum Šentjur 1:2 (0:0)
Čarda Martjanci - Drava Ptuj 0:2 (0:1)
Avto Škafar Beltinci - Rakičan 5:1 (3:0)
Tromejnik G-Sukič - Aha Emmi Bistrica 4:3 (1:0)
Šmarje pri Jelšah - Odranci 12.05.14 17.00



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport