Majsko druženje v vrtcu Ljutomer

Letos so prireditev poimenovali Saj vrtec kot dom je..., kjer so skozi glasbo in ples pokazali kako preživijo dan v vrtcu

Prlekija-on.net, četrtek, 22. maj 2014 ob 22:41
Saj vrtec kot dom je...

Saj vrtec kot dom je...

Vrtec Ljutomer, je v četrtek, 22. maja, na igrišču vrtca pripravil tradicionalno majsko druženje, ki so jo letos poimenovali Saj vrtec kot dom je..., kjer so nastopili otroci in glasbene skupine zaposlenih vrtca.

V uvodu sta vse zbrane pozdravili Marija Pušenjak, ravnateljica Vrtca Ljutomer in mag. Olga Karba, županja Občine Ljutomer. V programu, v katerem so skozi glasbo in ples pokazali kako preživijo dan v vrtcu, so se nato predstavili otroci in vzgojiteljice vrtca, ob koncu pa je zbor vzgojiteljic zapel pesem Ne čakaj na maj, kar si lahko ogledate tudi v spodnjem videu, ter vsi skupaj še pesem Dan ljubezni.

Druženje se je nato nadaljevalo v sladkem, ustvarjalnem in gibalnem kotičku na igrišču vrtca, na oddelku C pa so si vsi lahko ogledali razstavo.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši