V Ljutomeru je potekal Dan juda

Potekalo je državno prvenstvo za mlajše članice in člane, državno prvenstvo po pasovih ter zaključni turnir Prleške judo lige za najmlajše 2014

Nuša Novak, torek, 27. maj 2014 ob 09:28
Dan juda v Prlekiji

Dan juda v Prlekiji

V soboto, 24. maja, je v športni dvorani ŠIC Ljutomer, potekal Dan juda v Prlekiji. Od 10.00 ure dalje, je Judo Prlekija skupaj z Judo zvezo Slovenije, organizirala državno prvenstvo za mlajše članice in člane ter državno prvenstvo po pasovih.

Od 17.00 ure dalje, pa je v dvorani potekal v sklopu Dneva juda v Prlekiji, tudi zaključni turnir Prleške judo lige za najmlajše 2014, oziroma prijateljsko tekmovanje za najmlajše. Vsi tekmovalci so po zaključeni tekmi prejeli medalje, majice z logotipom Prleške judo lige 2014 ter bon za pijačo in hamburger.

TVD Partizan Ljutomer je osvojil dve srebrni in tri bronaste medalje. Druga sta bila Patrik Vojsk (nad 100 kg) in Kaja Čeh (do 63 kg), tretji pa Žiga Šendlinger (do 60 kg), Narsej Lackovič (do 90 kg) in Barbara Halas (do 63 kg).

Iskrene čestitke vsem organizatorjem in trenerjem, še posebej predsedniku Judo kluba Ljutomer, Alešu Vrbančiču, za ves trud in organizacijo ter vsem tekmovalcem, ki so z veliko truda, vztrajnosti in pozitivne motivacije, dosegli in osvojili čudovite rezultate.

2. memorial Stanka Topolčnika
Že v soboto, 17. maja, pa je v Slovenski Bistrici potekal 2. memorial Stanka Topolčnika. Na uradnem turnirju Judo zvezo Slovenije za starostno skupino U-12 in U-10 so tekmovali judoisti iz dveh prleških klubov. Nastopili so samo v starostni skupini U-12. Od prleških judoistov so za ŠD Prleško judo šolo zmagali Niki Zmazek (do 27 kg), Nejc Meznarič (do 50 kg), za TVD Partizan pa Miha Rudolf (do 42 kg).

Drugo mesto je osvojila Diana Šterman (do 36 kg) za TVD Partizan, sedmo mesto pa je osvojil Matej Ciglarič (do 42 kg) za ŠD Prleško judo šolo.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport