Na 4. vaških igrah zmagala mednarodna ekipa

V Drakovcih so pripravili 4. Vaške igre

Branko Košti, torek, 27. maj 2014 ob 17:32
4. Vaške igre v Drakovcih

4. Vaške igre v Drakovcih

V organizaciji TD Mala Nedelja-Radoslavci, so se v nedeljo, 25. maja, pri Muzeju kmečkega orodja Cirila Voršiča v Drakovcih, odvile 4. Vaške igre.

V vročem, sončnem dnevu, se je na prizorišču iger, zbralo precejšnje število gledalcev, ki so bučno navijali za svoje ekipe. Tekmovalci so se navijačem oddolžili z veliko mero borbenosti. V borbii za čim boljši reultat, je prihajalo tudi do komičnih situacij, ki so med obiskovalci izzvale obilo smeha in zabave. To pa je tudi glavni namen teh iger, tekmovalnost je v drugem planu, glavni namen je druženje in zabava. Po tej plati so igre v celoti uspele, saj so se mladi in starejši ves dan družili in zabavali ter se ob koncu ob zvokih ansambla zavrteli, seveda pa je bilo zelo dobro poskrbljeno tudi za hrano in pijačo.

Najbolj spretna in srečna je bila "mednarodna" ekipa, sestavljena iz tekmovalcev več vasi, ki si je priborila prvo mesto, pred ekipo LD Mala Nedelja in domačini iz Drakovcev.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno