Državni prvaki iz OŠ Stročja vas

Finale državnega tekmovanja med dvema ognjema, ki ga je organiziral zavod ŠKL

Boris Smodiš, sreda, 28. maj 2014 ob 13:16
Finale med dvema ognjema

Finale med dvema ognjema

V soboto, 24. maja, je bilo na Vranskem finale državnega tekmovanja med dvema ognjema, ki ga je organiziral zavod ŠKL.

Finala sta se udeležili tudi ekipi učencev 1. in 2. razreda ter 3. in 4. razreda OŠ Stročja vas, ki so si pravico nastopa na finalu zagotovili na predtekmovanju v Limbušu. V vsaki kategoriji je tekmovalo pet ekip, ki so se na državno finale uvrstile po predtekmovanjih – te so potekala po celotni Sloveniji. Naša mlajša ekipa je zmagala z vsemi nasprotniki in osvojila naslov državnih prvakov za sezono 2013/14. Druga ekipa je na koncu po težkih borbah zasedla 5. mesto.

Obe ekipi sta imeli bučno podporo staršev s tribun, zato smo dobili nagrado za »NAJ KUL ekipo«. Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo, hkrati pa se zahvaljujemo tudi njihovim staršem ter vodstvu šole, ki so nas z bučnim navijanjem spodbujali s tribun in tudi finančno podprli udeležbo otrok na športni prireditvi. Ekipi sta vodila učitelj 2. razreda Boris Smodiš in učiteljica 4. razreda Janja Rajh.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport