V Radgonskih goricah so namenili dan druženju in športu

Ob vsakodnevnem delu je potrebno najti čas tudi za druženje in sprostitev

Marjan Slavič, petek, 30. maj 2014 ob 22:58
Dan druženja in športa Radgonskih goric

Dan druženja in športa Radgonskih goric

Zagotovo je podjetje Radgonske gorice d.d. vsem dobro poznano, kot dobri proizvajalci dobre vinske kapljice, katere proizvodnja traja že preko 160 let. Predvsem se ponašajo z dobrimi peninami, kot so Zlata in Srebrna radgonska penina ter novost v letošnjem letu »Traminčeva penina«, ki je kaj kmalu bila na tržišču dobro sprejeta med oboževalci prav takšnih slajših in aromatičnih penin. Ne da so samo dobri vinogradniki ter »peničarji« in pridelovalci vrhunskih vin, to je podjetje s proizvodnjo »pod milim nebom«, ki je ponos in paradni konj v sami občini Gornja Radgona.

Kolektiv, v katerem je 116 zaposlenih ter ga uspešno vodi od leta 2006 direktor Borut Cvetkovič, vzorno skrbi za svoje sodelavce. Ter daje poudarek prav na dobrih medsebojnih odnosih, kateri so temelj za dobro in skrbno opravljeno delo naj si bo v vinogradih, kateri se raztezajo na področju, ki obsega preko 300 ha ali v kleteh ter seveda s prodajo za dobro in uspešno poslovanje. Prav takšen dan, ki je bil namenjen druženju in športu, so namenili vsem zaposlenim zadnji petek v mesecu maju. Tokrat so se zaposleni na radgonskem športnem centru pomerili v različnih športnih disciplinah, kot so košarka, nogomet, odbojka, tenis ter v ročnem namiznem nogometu. Zaplesali pa so lahko tudi v plesnih korakih zumbe.

Izbrali pa so tudi, v posebni igri v držanju penine z iztegnjenimi rokami, najmočnejšega »peničarja«. Ob tej priložnosti je direktor Cvetkovič povedal, da "v našem podjetju stremimo k temu, da se dobri odnosi med zaposlenimi ohranjajo, pri nas ne poznamo besede »oni od zgoraj«, vsi smo zaposleni na istem podjetju in vsem mora biti jasen vidik in enoten cilj dobro in zavzeto opravljeno delo. Tako pa je ob vsakodnevnem trdem delu potrebno tudi nameniti čas za sprostitev, zabavo in druženja, zato organiziramo takšna in podobna srečanja med letom. Naj bo takšno druženje kot je danes, ali kakšen izlet, ki je tudi planiran za letos v mesecu avgustu, plesna šola Zumba, ob zaključku trgatve in seveda tradicionalni zaključek ob koncu poslovnega leta v mesecu decembru." Tako bi moralo biti v vsakem podjetju, le tako lahko ohranjaš dobre medsebojne odnose, ter potrebno motivacijo - voljo, hotenje, željo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno