Zaključna prireditev v vrtcu Sonček Sv. Jurij ob Ščavnici

Na prireditvi so se predstavili otroci vseh sedmih skupin z vzgojiteljicami

Mateja Maguša, sreda, 4. junij 2014 ob 10:30
Zaključna prireditev vrtca Sonček

Zaključna prireditev vrtca Sonček

V soboto, 31. maja, je v telovadnici OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici potekala zaključna prireditev vrtca Sonček, na kateri so se predstavili otroci vseh sedmih skupin z vzgojiteljicami.

Prireditev je bila s strani staršev in otrok dobro obiskana. To leto je bil poudarek celotne prireditve na gibalno-rajalnih igrah, ki so se jih otroci naučili v vrtcu. Zato je tudi bila poimenovana »Zarajajmo v poletne dni«.

Vse navzoče je pozdravil ravnatelj OŠ Marko Kraner, ki je predvsem pohvalil trud in delo vzgojiteljic in čestital za uspešno delo z željo, da bi tako nadaljevali.

Skozi prireditev pa je nastopajoče otroke motiviral in spodbujal izgubljeni Jakec. Tako so se najprej predstavili otroci druge skupine z vzgojiteljicama Sonjo Karlo in Sandro Gregorec ter rajalno igro Bela lilija. Sledil je nastop skupine šest z vzgojiteljico Marijo Rudolf ter rajalno igro Rdeče češnje. Najmlajša prva skupina je rajala ob igri Zajček v jamici čepi skupaj z vzgojiteljicama Tanjo Zorman in Jasmino Slana. Predstavili so se tudi otroci četrte skupine z vzgojiteljicama Marijo Slavič ter Marinko Hojs ter rajalno igro Majka prišla s kolodvora. Otroci skupine sedem z vzgojiteljicama Andrejo Majcen in Barbaro Muhič so predstavili dobro znano gibalno igro Trden most.  Na koncu pa je nastopala še skupina pet z vzgojiteljicama Matejo Maguša ter Svetlano Prelog.

Po nastopu vseh sedmih skupin vrtca, je z zabavnim delom nadaljeval Čarovnik Grega, ki je otroke popolnoma usvojil ter jih skupaj s starši spravil na noge. Izvajali so čarovniške trike, peli in plesali. V jedilnici OŠ je bila medtem že pripravljena razstava projektov ter pogostitev za vse navzoče, ki so se je vsi obiskovalci tudi udeležili.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši