Tradicionalno srečanje zakoncev jubilantov iz ljutomerske župnije

Srečanja se je udeležilo 32 zakoncev, ki praznujejo okrogle obletnice porok

Nuša Novak, torek, 10. junij 2014 ob 08:03
Srečanje zakoncev jubilantov

Srečanje zakoncev jubilantov

V župniji Ljutomer so v soboto, 7. junija, pripravili tradicionalno župnijsko srečanje zakonskih jubilantov, ki v letošnjem letu praznujejo okrogle obletnice porok. To so zakonski pari, ki so se poročili med letoma 1964 in 2007.

Srečalo se je 32 zakoncev jubilantov, od katerih je bil prijavljen en zakonski par, ki letos praznuje zlato poroko, to je 50 let skupnega zakonskega življenja. Jubilejno srebrno poroko pa je praznovalo 5 parov iz naše župnije. Zahvalno sveto mašo je opravil domači župnik Andrej Zrim, ki je izpostavil tudi nekaj čudovitih misli o zakonskem življenju in zakoncem podaril družinsko srečo, ki ponazarja srečo v družini.

Po sveti maši je v župnijskih prostorih potekalo krajše druženje, kjer so obujali in delili spomine iz zakonskih let.

Iskrene čestitke vsem letošnjim zakoncem ob njihovih jubilejnih obletnicah in naj vas neskončna ljubezen in družinska sreča popeljeta po poteh, kjer se boste srečevali z novimi izzivi in kjer boste uresničevali svoje zakonske zaobljube.

Če tisti, ki na zemlji pripadajo drug drugemu, prisluhnejo Bogu ljubezni, bodo to ljubezen vedno znova prejemali v dar; samo prositi morajo zanjo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje