Podpisali pogodbo za rekonstrukcijo vodovodnega in kanalizacijskega omrežja v Kidričevem naselju

Investicija zajema rekonstrukcijo vodovodnega omrežja, rekonstrukcijo fekalne kanalizacije in meteorne kanalizacije ter vse prevezave obstoječih priključkov na novo omrežje

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. junij 2014 ob 09:06
Podpis pogodbe za rekonstrukcijo vodovodnega in kanalizacijskega omrežja

Podpis pogodbe za rekonstrukcijo vodovodnega in kanalizacijskega omrežja

V ponedeljek, 16. junija, je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, v županatu Mestne hiše, podpisala pogodbo za rekonstrukcijo vodovodnega in kanalizacijskega omrežja v Kidričevem naselju v Ljutomeru.

Občina Ljutomer si je projektno dokumentacijo (PZI) za rekonstrukcijo vodovodnega in kanalizacijskega omrežja v Kidričevem naselju v Ljutomeru, ki zajema Kidričevo ulico, Aškerčevo in Jurčičevo ulico ter Ulico 9. maja, pridobila v letu 2013. Izdelovalec projektne dokumentacije je bilo podjetje MAPING, Marko Lazar s.p., Kocljeva ulica 14g, Murska Sobota. Stroški izdelave projektne dokumentacije so znašali 8.450,00 evrov, brez DDV.

Javo naročilo za izbiro izvajalca gradbenih del je bilo objavljeno na portalu javnih naročil 10.4.2014. Dne 12.5.2013 je bilo izvedeno javno odpiranje. Na razpis se je prijavilo šest ponudnikov.

Kot najugodnejši ponudnik je bil s sklepom o oddaji naročil z dne 26.5.2014 izbran Legartis d.o.o., Timlini 2i, 9220 Lendava. Pogodbena vrednost del znaša 905.511,92 evrov, brez DDV. Rok za izvedbo je 180 koledarskih dni od podpisa izvajalske pogodbe.

Strokovni in finančni nadzor nad investicijo bo izvajal GRADAL, Bojan Sekereš s.p., Industrijska ulica 7, 9220 Lendava. Stroški nadzora znašajo 14.100,00 evrov, brez DDV.

Investicija zajema rekonstrukcijo vodovodnega omrežja v skupni dolžini 2300 m, rekonstrukcijo fekalne kanalizacije v dolžini 2400 m in meteorne kanalizacije v dolžini 2100 m ter vse prevezave obstoječih priključkov na novo omrežje. Prav tako se izvede novo prečkanje železniške proge s podvrtanjem zaradi izvedbe fekalne kanalizacije.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo