Prelepi z glavo v oblakih

Devetošolci generacije 2005–2014 na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci so zaključili osnovnošolsko izobraževanje z zaključno prireditvijo - valeto

Reja Žinko, ponedeljek, 16. junij 2014 ob 23:39
Valeta na OŠ Cezanjevci

Valeta na OŠ Cezanjevci

Vsaka misel, ki jo porodimo, ustvarja našo prihodnost in vsak dogodek, ki ga doživimo, je del naše preteklosti. S to mislijo so v petek, 13.6.2014, devetošolci generacije 2005–2014 na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci zaključili osnovnošolsko izobraževanje z zaključno prireditvijo - valeto.

Na njej so se zahvalili razredniku Alanu Drevenu, vsem učiteljem in ostalim zaposlenim, ki so jih spremljali na njihovi devet let dolgi poti ter staršem.

»Bili so trenutki, ko smo hoteli obupati, ampak nismo. Nismo obupali, ampak smo ob podpori učiteljev šli naprej, vse do končnega dejanja osnovne šole. Vse do naše današnje valete. Ampak to, da nam je bilo včasih težko, še ne pomeni, da se nismo zabavali. Pa se smo. V našem razredu ni nikoli manjkalo smeha in čeprav veljamo za najbolj pridne na šoli, to ne pomeni, da nismo tu pa tam česa ušpičili. Tudi mi imamo svoje neumnosti, ki pa so ostale in bodo ostale zamolčane

Program so popestrili s plesnimi točkami, pri katerih jim je pomagala učiteljica Nina Fras iz plesne šole Urška Pomurje. Prireditev je povezoval Andrej Mernik.

Po uradnem delu valete je sledila pogostitev v kmečkem turizmu Tompa na Stari Cesti.

Devetošolci so po valeti povedali, da so bili z valeto zelo zadovoljni in si obljubili, da bodo, čeprav se njihove poti ločujejo, ostali v stikih.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno