V MC Prlekije govorili o razvojni perspektivi in črpanju evropskih sredstev

Poučno srečanje v Mladinskem centru Prlekije-PC NVO na Spodnjem Kamenščaku

Nina Stegmüller, sreda, 18. junij 2014 ob 11:37
Poučno srečanje v MC Prlekije

Poučno srečanje v MC Prlekije

V petek, 13. junija, je v Mladinskem centru Prlekije-PC NVO, na Spodnjem Kamenščaku, potekalo poučno srečanje. Gost-izvajalec seminarja, Romea Varga, v funkciji svetovalca direktorja Regionalne razvojne agencije Mura, je skupaj s sodelavci povedal nekaj več o novi razvojni perspektivi in črpanju evropskih sredstev v obdobju 2014 do 2020.

Gre za nedvomno pomembno zadevo, ki bi jo morali različni dejavniki v Prlekiji in Prekmurju, čim bolj temeljito spoznati in učinkovito ter energično izkoristiti v dobrobit življenja, v dobrobit čim večjemu številu ljudi, živečih na obeh bregovih reke Mure. Regionalna razvojna agencija Mura in glavni izvajalec Mladinski center Prlekija-PC NVO, že več let uspešno in lepo sodelujeta.

Nato je Darja Kosič Auer, ravnateljica Osnovne šole Ivana Cankarja Ljutomer, predstavila izvajanje projektov v osnovni šoli. Oba izmed predavateljev sta prejela simbolično darilce. Sledil je neformalen pogovor. Gosta pa sta skupaj s predstavniki MCP-PC NVO tudi otvorila pikadni aparat.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje