Plesalci Plesne šole Urška Pomurje so se predstavili na zaključni produkciji

V Ljutomeru so ob koncu sezone pripravili zaključno plesno produkcijo vseh plesalcev iz Ljutomera in Murske Sobote, pa tudi najmlajših iz vrtcev Križevci, Razkrižje, Stročja vas in Sveti Tomaž

Prlekija-on.net, sobota, 21. junij 2014 ob 08:28
Zaključna plesna produkcija PŠ Urška Pomurje

Zaključna plesna produkcija PŠ Urška Pomurje

Ob zaključku plesne sezone, so plesalci Plesne šole Urška Pomurje pripravili plesno produkcijo, ki je potekala v četrtek, 19. junija, v ŠIC Ljutomer.

Plesalci PŠ Urška Pomurje so tudi letos posegali po najvišjih mestih in stopničkah na kvalifikacijah in najboljše čaka naslednji teden še državno prvenstvo v Novi Gorici, v številnih plesnih disciplinah. Tudi tam si želijo dobrih uspehov, ki jih lahko oktobra popeljejo na svetovno prvenstvo, ki bo letos v italijanskem Torinu.

V Ljutomeru so ob koncu sezone tako pripravili zaključno plesno produkcijo vseh plesalcev iz Ljutomera in Murske Sobote, pa tudi najmlajših iz vrtcev Križevci, Razkrižje, Stročja vas, Cven in Sveti Tomaž.

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, je ob tej priložnosti čestitala vodji PŠ Urška Pomurje Nini Fras.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport