5. žur »mlodih Prlekov« v Ljutomeru

»Mlodi Prleki« so pripravili zabavno prireditev v Domu kulture Ljutomer

Nuša Novak, četrtek, 26. junij 2014 ob 09:36
5. žur mlodih Prlekov

5. žur mlodih Prlekov

Kulturno športno mladinsko društvo Tempo, je v nedeljo, 22. junija, v Domu kulture Ljutomer, priredilo 5. žur »mlodih Prlekov«. Program je pripravila, zrežirala in povezovala Nina Sunčič.

V začetku prireditve smo si obiskovalci lahko ogledali premiero gledališke igre »Mlodih Prlekov« z naslovom »Koliko je ura?«, ki je na Festivalu otroških gledaliških skupin Mladi oder Prlekije 2014, prejela srebrno plaketo.
Nato se nam je predstavil Miha Krajnc z deklamacijo Veseli Prlek, Eva Horvat in Nastja Pučko pa z deklamacijo Čebelica leti z neba. Na harmoniko sta nam zaigrala Blaž Sunčič in Timoteja Koroša, ki sta pokazala svoje izjemne glasbene sposobnosti. Valentina in Timoteja Koroša pa sta nam predstavili zabaven skeč Jakec v šoli.
Sledil je pevski show »Znan glas ima drug obraz«, v katerem so se predstavili Lisička Eva, Anika Horvat, Alya, Modrijani in Shakira.

Vsi pridno so se pesmice in igrico učili,
da lahko bi vse obiskovalce v nedeljo razveselili.

Prišli smo skoraj vsi na zabavo,
saj vzdušje je bilo tapravo.

Naredili so veliko otvoritev,
zato nas je po programu čakala še pogostitev!


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje