SLS - z dobrim gospodarjenjem iz krize!

Kandidatka za poslanko Slovenske ljudske stranke v ljutomerskem volilnem okraju je Katja Stajnko Pevec

Prlekija-on.net, petek, 4. julij 2014 ob 17:553
Katja Stajnko Pevec

Katja Stajnko Pevec

Katja Stajnko Pevec, bivša kmetijska inšpektorica iz Pristave, se je v svoji poklicni karieri veliko srečevala z ljudmi na terenu ter spoznala številne težave s katerimi se vsakodnevno srečujemo v Prlekiji. Iz svojih bogatih izkušenj ve, da smo v Prlekiji sposobni in pridni, prepričana je, da je veliko težav rešljivih, če smo le složni, solidarni in si zaupamo.

Za kandidaturo za poslanko se je odločila, ker meni, da država ni taka, kot smo si jo želeli, in pravi: »Za vse nas sem se zato pripravljena tudi politično izpostaviti. Z umirjeno a odločno besedo želim vrniti veljavo in čast delu ter poštenju, predvsem pa vrniti zaupanje v državo vsem mladim, upokojencem, delavcem in kmetom, materam, hčeram in sinovom, vsem vam drage državljanke in državljani, ki živite v Prlekiji«.

Stranko SLS pa podpira zaradi njenega zdravega pristopa k reševanju gospodarskih težav in meni, da: »Tako kot doma tudi v državi ne more delovati ekonomija, ki porabi več, kot ustvari. Prvi cilj države mora biti polna zaposlenost in ne krpanje proračunske luknje. V stranki SLS nismo populisti, ne obljubljamo ničesar, kar ne bi bilo izvedljivo. Obljubljamo pa zdravo pamet, poštenje in vztrajanje na pravičnih in uravnoteženih rešitvah, ki nam bodo vsem omogočile dostojno življenje


Več v Politika