Tudi letos odlični rezultati poklicne mature na GFML

13. generacija maturantk in maturantov programa Predšolske vzgoje na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer je dosegla izvrsten rezultat - vsi so bili uspešni

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. julij 2014 ob 09:041
Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer

Pred nami so težko pričakovani rezultati poklicne mature 2014 – spomladanski rok. Tudi 13. generacija maturantk in maturantov programa Predšolske vzgoje na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer je dosegla izvrsten rezultat.

K poklicni maturi na spomladanskem roku je pristopilo 52 kandidatk in 2 kandidata in vsi so bili uspešni (100%). Tri maturantke so dosegle prag 22 (od 23) točk, ena od njih pa je dosegla vse možne točke, torej 23. Vse so postale zlate maturantke in bodo 14. julija ob 20.30 na Glavnem trgu v Ljutomeru, na svečani podelitvi maturitetnih spričeval ljutomerskih gimnazijcev, prejele maturitetno spričevalo s pohvalo.

Zlata maturantka s 23 točkami je Urška Lukovnjak iz Kapelskega Vrha, zlati maturantki z 22 točkami pa sta Melani Lainščak iz Domanjševcev in Ines Nemec iz Krajne.

Tudi odrasle kandidatke in kandidati so dosegli odličen rezultat. K maturi je pristopilo 15 kadidakt in kandidatov. Rezultat je izjemen (100%). Izjemen je tudi zato, ker so ga dosegli ob delu, družini, otrocih, .... Zlata maturantka z 22 točkami pa je postala Lidija Bratuša iz Gornje Radgone.


Več v Kultura in izobraževanje