V Branoslavcih trčili osebni vozili

Po neuradnih podatkih naj bi šlo za odvzem prednosti

Prlekija-on.net, sreda, 9. julij 2014 ob 12:223

Prometna nesreča v Branoslavcih

V sredo, 9. julija, okoli 10. ure, sta v Branoslavcih trčili osebni vozili. Nesreča se je zgodila v križišču, kjer se cesta iz klanca v Branoslavcih (Branek) priključi na glavno cesto Branoslavci - Cezanjevci. V tem križišču stoji tudi cestno ogledalo, saj bi brez tega križišče bilo še bolj nepregledno.

Voznica osebnega avtomobila je v križišču izsilila prednost vozniku osebnega avtomobila. Pri trčenju se je drugi udeleženec, voznik osebnega avtomobila lahko telesno poškodoval in je bil odpeljan v bolnišnico Rakičan

Na kraju nesreče so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so eno ukleščeno in poškodovano osebo s tehničnim posegom rešili iz zvite pločevine. Gasilci so tudi na vozilih odklopili akumulatorja, opravljali požarno varovanje in pomagali reševalcem NMP Ljutomer pri prenosu poškodovanca do reševalnega vozila.

MILAN četrtek, 10. julij 2014 ob 07:43

Mislec kej češ včosik kej spregledneš.

Karas Branko sreda, 30. julij 2014 ob 16:32

Za nekoga lahko poškodovan..... 6 dni v bolnici z zlomljeno prsnico okrevanje dolgotrajno in boleče malo čudno od kod taki podatki....kaj je potrebno biti v mlaki krvi da se napiše kakšne so resnične poškodbe.

Karas Branko sreda, 30. julij 2014 ob 16:38

Ja Milan včasih res kaj spregledneš samo pri normalni vožnji ta ki je izsilila prednost pa ni normalno vozila, povzročitelj nesreče je iskala svojega psa namesto da bi pomagala drugemu ponesrečenemu ki je bil v vozilu ki si je sam moral poklicati reševalce.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika