Čudovita predstava potujočega cirkuškega teatra »Soluna«

Že več kot 25 let, neprestano skozi vse letne čase, s cirkuškimi vozovi potujejo po svetu in ljudem predstavljajo svoj način življenja

Nuša Novak, torek, 22. julij 2014 ob 13:252
Cirkus v Ljutomeru

Cirkus v Ljutomeru

Prejšnji teden je v Ljutomeru navduševala in razveseljevala obiskovalce vseh generacij, čudovita predstava potujočega cirkuškega teatra »Soluna«. Kakor so sami povedali, so vsi skupaj ena velika družina, katero sestavlja veliko različnih živali in 13 ljudi, ki ob vsaki predstavi poskrbijo za obilo smeha in zabave.

Potujoči cirkus v Ljutomeru
Potujoči cirkus v Ljutomeru

Že več kot 25 let, neprestano skozi vse letne čase, s cirkuškimi vozovi potujejo po svetu in ljudem predstavljajo svoj način življenja, svoje delo s katerim se preživljajo ter svoje izjemne umetniške sposobnosti. S svojo edinstveno podobo, s pridihom nostalgije, smislom za humor in igralskimi sposobnostmi, očarajo čisto vsakega obiskovalca, ne glede na starost.

Preden so prišli v Ljutomer, so bili na ogled v Veržeju, ta teden pa jih lahko vidite na Razkrižju. Pred vsakim nastopom se po kraju vozi tudi klovn na velikem kolesu, ki vabi mimoidoče na njihovo predstavo. Srečali smo ga tudi mi.


Več v Družabno