Privlačna Sara iz Gomilic se je potegovala za naslov Miss bikini 2014

Mična devetnajstletnica že od malega sanjari o uspešni karieri v manekenstvu

Bojan Sobočan, torek, 22. julij 2014 ob 22:281
Sara Nedelko, foto: Miran Dominko in Aleš Marvin

Sara Nedelko, foto: Miran Dominko in Aleš Marvin

Tokrat vam bomo predstavili privlačno devetnajstletnico Saro Nedelko iz Gomilic, ki se je potegovala za laskav naslov Miss bikini 2014, ki je potekal v organizaciji Slovenskih novic.

Mična devetnajstletnica že od malega sanjari o uspešni karieri v manekenstvu. Sara prihaja iz Gomilic. Prijatelji jo poznajo pod vzdevkom Sjara Diamond. Vzdevek je nastal ob priliki v družbi prijateljev. Simpatična Sara je lani uspešno zaključila Srednjo zdravstveno šolo v Murski Soboti.

Saro bi lahko opisali kot sočutno punco, ki zelo rada priskoči na pomoč, še posebej starejšim in osamljenim. Zaradi narave svojega značaja, si je tudi izbrala poklic, ki ga bo lahko opravljala z vsem svojim srcem in se mu posvetila z vso ljubeznijo. Delo z ljudmi jo neizmerno veseli in zato ji je poklic na področju zdravstva več kot pisan na kožo.

Sara je rojena v znamenju strelca. V prostem času se rada odpravi v naravo in se ukvarja s športom, zraven tega pa še rada pleše. Nikakor pa ne mara cigaret in alkohola.

Do sedaj je sodelovala že pri številnih projektih, kot so reklama za BTC oglasnik, fotografiranje za modno agencijo Spark, se potegovala za naslov Miss bikini Slovenije ter številnih drugih fotografiranjih.

Njeni vtisi iz fotografiranj so zelo različni, vsekakor pa zelo uživa pri tem kaj počne. Večina ljudi ima napačno predstavo, da je biti v vlogi modela zelo preprosto. Ljudje se velikokrat ne zavedajo, da posamezno profesionalno fotografiranje po večini traja od tri do pet ur. Pri tem pa je potrebno upoštevati navodila fotografa, večkrat je potrebno dlje časa biti čim bolj pri miru in po vrhu vsega še v neudobni pozi.

Njeni vtisi iz letošnjega izbora za Miss bikini Slovenije so kar zadovoljivi. Pričakovala je več Prekmurk, ki bi zbrale dovolj poguma, da bi se prijavile in udeležile tekmovanja. Tako je bila letos edina Prekmurka na tekmovanju, ki se je uvrstila v polfinale skupaj še z ostalimi dvajsetimi dekleti.

V prihodnje si najbolj želi najti službo bolničar-negovalec, saj jo ta vrsta dela najbolj veseli. Zelo rada pomaga šibkim in nemočnim, ki ne morejo več sami skrbeti zase. Hkrati pa si želi biti uspešna še na področju manekenstva. Sara meni, da je vsaka izkušnja dobrodošla, saj se lahko iz nje vedno nekaj naučimo in rastemo. V kolikor človek želi uspeti mora zbrati dovolj poguma in si enostavno upati narediti korak v neznano ter se pri tem ne ozirati na ostale.

Ponosna je na svoje starše in svojega fanta, saj ji kažejo pravo pot življenja ter jo spodbujajo na poti manekenstva.


Več v Družabno