Občina se je predstavila na prostem

Potekala je predstavitev državnih organov, javnih zavodov in podjetij, druženje ter klepet z županjo in s predstavniki občinske uprave

Prlekija-on.net, četrtek, 7. avgust 2014 ob 12:28
Občina na prostem

Občina na prostem

V sklopu prireditev 58. praznika Občine Ljutomer, se je na Glavnem trgu, v sredo, 6. avgusta, občina predstavila na prostem. Potekala je predstavitev državnih organov, javnih zavodov in podjetij, druženje ter klepet z županjo in s predstavniki občinske uprave.

Na prostem so se predstavili Občina Ljutomer, Upravna enota Ljutomer, Splošna knjižnica Ljutomer, Lokalna turistična organizacija Prlekija Ljutomer, Center za socialno delo Ljutomer, Zavod za zaposlovanje Ljutomer, Zdravstveni dom Ljutomer, Zavod za šport, izbraževanje odraslih in mladino Ljutomer, Javno podjetje Prlekija, Komunalno stanovanjsko podjetje, Dom starejših občanov, OŠ Ivana Cankarja Ljutomer, GŠ Slavka Osterca Ljutomer, Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer, OŠ Stročja vas, OŠ Janka Ribiča Cezanjevci, OŠ Mala Nedelja, Vrtec Ljutomer, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti in Rdeči križ.

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, je ob tem pripravila tudi javno novinarsko konferenco, kjer je predstavila dosežke dosedanjega dela.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo