V uporabi tudi skate poligon in košarkarsko igrišče

Svojemu namenu sta bila uradno predana skate poligon in košarkarsko igrišče za športno dvorano ŠIC v Ljutomeru

Prlekija-on.net, petek, 8. avgust 2014 ob 15:26

Skate poligon je zaživel

V petek, 8. avgusta, sta v sklopu prireditev 58. praznika Občine Ljutomer, bila svojemu namenu predana tudi skate poligon in košarkarsko igrišče za športno dvorano ŠIC v Ljutomeru.

Ob tem je vse zbrane nagovorila županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, ki je pohvalila vse, ki so pripomogli k tej pridobitvi, posebej se je zahvalila mladim, ki so si dlje časa prizadevali, da bi Ljutomer dobil skate park in pri tem tudi aktivno sodelovali. Spregovoril je tudi član sveta Fundacije za šport, ki je pomagala pri izvedbi in pridobitvah teh športnih infrastruktur, Hasan Ibrić.



Oba govornika sta nato s simboličnim metom žoge na koš, uradno predala svojemu namenu košarkarsko igrišče, mladi skejterji pa so to storili s simboličnim spustom po skate poligonu.

Sledil je prvi trening Košarkarskega kluba Ljutomer na novem igrišču, skejterji pa so pokazali nekaj atrakcij na novem poligonu. Mladi so se ob tem tudi zahvalili županji.

Ljutomer je tako letos dobil dolgo pričakovani skate poligon, s pridobitvijo, ki so jo uradno predali v uporabo že v sredo in sicer parkom ulične vadbe in plezalne stene, pa sedaj mesto ponuja odlične pogoje za športne aktivnosti mladih in tudi starejših.

Skate park Ljutomer ima tudi svojo facebook stran, ki smo jo pri Prlekija-on.net vzpostavili že pred leti v namen podpori izgradnje parka. Pridružite se ji lahko tukaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport