Koncert Andraža Hribarja v Ljutomeru

Koncert bo v petek, 26. septembra, ob 20. uri, v Hotelu STELA v Ljutomeru

Prlekija-on.net, torek, 23. september 2014 ob 17:28
Andraž Hribar

Andraž Hribar

V petek, 26. septembra, ob 20. uri, bo v Hotelu STELA v Ljutomeru na samostojnem koncertu nastopil Andraž Hribar, zmagovalec lanskoletnega festivala slovenske popevke. V ljutomerski Hotel STELA prihaja v sklopu projekta "Veljavo slovenskim avtorjem", s katerim se želi podpreti slovenska avtorska glasba.

Andraž Hribar se uvršča med najbolj poslušane slovenske avtorje in izvajalce. V glasbi je s srcem in telesom, noč in dan. S svojim delom postavlja nove standarde v slovenskem glasbenem prostoru in širše. Njegove popularne pesmi so se usidrale v srca mnogih zvestih poslušalcev. Če samo omenimo najodmevnejše: Cigaret', Letim naprej, Kaj mi delaš, Življenje je, Ognjen obroč, Ni res, Po čem diši ta dan in seveda Moja moja, brez katere že deseto leto ne mine noben nastop pevca.

Andraž Hribar si izbira vedno nove glasbene vloge v katerih je brez izjem prisotna njegova pronicljivost in užitek za muziciranje.

Prijazno vabljeni na glasbeni dogodek, ki bo ponovno obudil nekoč sila priljubljeno hotelsko teraso v Ljutomeru. Preživite prijeten poletni večer v dobri družbi, ob melodijah in glasbi vse bolj priljubljenega slovenskega glasbenika.

Predprodaja vstopnic: TIC Ljutomer in Hotel STELA Ljutomer
Rezervacije na tel.: 040 533 880



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno