Slapnik imenovan za državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade

Županja je pred tednom dni skupaj s Slapnikom in predstavnico MCP-PC NVO, so.p. Nino Stegmüller podpisala pismo o nameri glede razvoja socialno-gospodarske panoge v lokalni skupnosti

MCP-PC NVO, petek, 3. oktober 2014 ob 17:58
Tadej Slapnik in Olga Karba

Tadej Slapnik in Olga Karba

Na nedavnem kamenskem posvetu glede pričetka razvoja socialnega podjetništva na območju ljutomerske občine, o čemer smo že poročali, se je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, srečala, temeljito pogovorila in skupaj s predstavnico MCP-PC NVO, so.p. Nino Stegmüller tudi podpisala pismo o nameri glede razvoja te socialno-gospodarske panoge v lokalni skupnosti.

Socialno podjetništvo se prebuja tudi v Prlekiji
Socialno podjetništvo se prebuja tudi v Prlekiji

Sopodpisnik pa je bil tudi generalni sekretar Slovenskega foruma socialnega podjetništva Tadej Slapnik, ki je v teh dneh bil imenovan za državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade Republike Slovenije, pristojen za vzpostavitev dialoga s civilno družbo in koordinacijo državljanjskih pobud ter socialnega podjetništva.

Nedvomno bo modra gesta ljutomerske županje, ki si je tako izborila zelo dobro vezo neposredno v kabinetu predsednika vlade v bodoče za Prlekijo rodila ustrezne pomembne sadove.

Spodaj si lahko ogledate reportažo o dogodku ter intervju s Tadejem Slapnikom.





Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje