Ob prazniku Občine Gornja Radgona so se predstavili radgonski kulturniki

V počastitev 19. praznika Občine Gornja Radgona, se je v avli Osnovne šole Gornja Radgona predstavilo s svojim nastopom 5. Kulturnih društev

Marjan Slavič, sobota, 4. oktober 2014 ob 20:12
Nastop radgonskih kulturnikov

Nastop radgonskih kulturnikov

Na letošnji počastitvi 19. občinskega praznika Občine Gornja Radgona, se odvijajo najrazličnejši dogodki, proslave, otvoritve itd. Eden izmed takšnih številnih dogodkov je bil tudi tradicionalna vsakoletna kulturna prireditev z naslovom »Se poznamo?«, ki je bila izvedena v organizaciji JSKD-Območna izpostava Gornja Radgona v petek, 3. oktobra, v avli Osnovne šole Gornja Radgona.

Na samem kulturnem dogodku se je predstavilo s svojimi nastopi 5 kulturnih društev od 15., ki so v preteklem letu, nekako najbolj zastopali in predstavljali samo Občino Gornjo Radgono v širšem vidiku in pomenu, tudi izven meja občine, ter dosegali odlične pohvale in nagrade na državnem nivoju.

Med te sodijo KD Pihalni orkester Gornja Radgona, Likovno društvo Gornja Radgona, Tamburaška skupina »Peter Dajnko« Črešnjevci, Fotoklub Proportio divina ter glasbena skupina Take Nine Orchestra.


Več v Kultura in izobraževanje