Županja se zahvaljuje občankam in občanom za podporo

Po zmagi na volitvah je Olga Karba za naš medij podala kratko izjavo v kateri se je zahvalila vsem občankam in občanom za podporo

Prlekija-on.net, torek, 7. oktober 2014 ob 08:18
Olga Karba

Olga Karba

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, ki je na nedeljskih volitvah z veliko večino bila ponovno izvoljena, se je ob tem zahvalila vsem za podporo, ki so jo namenili njej ter njeni listi, ki je dobila devet svetniških mest v OS ter tudi večino izvoljenih mest v svete KS.

Olga Karba ostaja županja občine Ljutomer
Olga Karba ostaja županja občine Ljutomer
Rezultati volitev za župana po voliščih
Rezultati volitev za župana po voliščih

Na volitvah za župana/njo je glasovalo 5.131 od 9.926 volilnih upravičencev, kar znaša 51,69-odstotno volilno udeležbo. Za mag. Olgo Karba je glasovalo 63,91 % (3.243 glasov), za Franja Karlovčeca pa 36,09 % (1.831 glasov) volilnih upravičencev. 57 glasovnic je bilo neveljavnih. Tudi pri glasovanju v občinski svet je prepričljivo zmagala neodvisna lista Olge Karba "Z odprtim srcem za občino Ljutomer", ki je dobila 9 mest od 21.

Olga je zmago s svojimi podporniki in simpatizerji proslavila v lovskem domu v Mitrgi, kjer je za naš medij tudi podala kratko izjavo v kateri se je zahvalila vsem občankam in občanom za podporo.



Zahvala Olga Karba


Več v Politika