Skupni koncert učiteljev GŠ Slavka Osterca Ljutomer in GŠ Vojislav-Lale Stefanović Užice

Koncert učiteljev je nadaljevanje mednarodnega sodelovanja z obema šolama

Prlekija-on.net, torek, 7. oktober 2014 ob 19:32
Skupni koncert učiteljev GŠ Ljutomer in GŠ Užice

Skupni koncert učiteljev GŠ Ljutomer in GŠ Užice

V dvorani mestne hiše v Užicah, so se v petek, 3. oktobra, ob 19. uri na skupnem koncertu predstavili učitelji Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer in Glasbene šole Vojislav-Lale Stefanović Užice. Koncert učiteljev je nadaljevanje mednarodnega sodelovanja z obema šolama.

Sodelovanje med šolama se je pričelo na pobudo ravnatelja Stanislava Lašiča v letu 2011, ko je na prvem skupnem koncertu učencev v Užicah sodelovalo osem učencev in pet učiteljev iz GŠ Slavka Osterca Ljutomer. Po uspešnem koncertu se je sodelovanje nadaljevalo v letu 2012 s skupnim koncertom učencev v dvorani GŠ Slavka Osterca v Ljutomeru. Koncert je bil organiziran v sklopu praznika »Lotmerk v cvetoči pomladi«. Ob  dogovoru ravnateljev obeh šol se je skupno sodelovanje nadaljevalo s koncertom učiteljev v Užicah.

Učitelji in ravnatelj so doživeli izreden sprejem ob prihodu v Užice. Iz GŠ Ljutomer so na koncertu sodelovali učitelji: Medeja Unuk, prof, - flavta, Mojca Prejac, prof. - kitara, Darja Slejko, prof. - klavir, Bojan Zelenjak, prof. - klarinet, Simon Novak, prof. - trobenta in ravnatelj Stanislav Lašič - trobenta. V polni dvorani poslušalcev mestne hiše v Užicah je bil izvedem zelo kvaliteten skupni koncert, zato se v naslednjem šolskem letu načrtuje skupni koncert učiteljev v GŠ Slavka Osterca Ljutomer. Upamo, da takrat že v obnovljeni zgrabi šole.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje