TISKARNA VEK se predstavi

Prlekija-on.net, torek, 14. oktober 2014 ob 13:23
TISKARNA VEK

TISKARNA VEK

Tiskarna VEK Koper, ki ima že več kot 50-letno tradicijo tiskanja in ostalih s tiskom povezanih storitev. Proizvodne prostore imamo v Kopru, predstavništvo pa imamo tudi v Ljubljani.

Naročniki tiskarne VEK Koper so veliki naročniki iz uveljavljenih podjetij pa tudi mali naročniki in fizične osebe. S svojimi tiskarskimi storitvami ustrežemo prav vsaki stranki, ki želi kakovosten in hiter tisk.

V tiskarni VEK Koper poskrbimo, da bodo vaše tiskovine navdušile vas, vašo ciljno skupino, obstoječe ter potencialne stranke. Za vas izvajamo storitve tiskarne: Poleg klasičnega tiska na papir in karton ponujajo v tiskarni VEK Koper tudi:
  • digitalni tisk, ki omogoča takojšen tiskarski izdelek z dobro ceno tudi ob nizki nakladi;
  • grafično oblikovanje v  grafičnem studiu, kjer pripravijo tudi idejne zasnove;
  • knjigoveške storitve in dovršilna dela, ki zajemajo plastifikacijo, perforacijo, zgibanje, izsekovanje, reliefni potisk, numeracijo, izdelavo knjig, revij in embalaže;

Ponudba gasilskih koledarjevV tiskarni VEK Koper poskrbijo tudi za hitro in zanesljivo dostavo po dogovoru. Več o tiskarni Vek in njihovih tiskarskih storitvah izveste na prenovljeni spletni strani www.tiskarnavek.si.

Oglasno sporočiloVeč v Slovenija