Lions klub Ljutomer vabi na gledališko predstavo »Boeing Boeing« Stevardese pristajajo

Predstava bo v nedeljo 16.11.2014 ob 18.00 uri v Domu kulture Križevci pri Ljutomeru

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. november 2014 ob 09:11
»Boeing Boeing« Stevardese pristajajo

»Boeing Boeing« Stevardese pristajajo

Lions klub Ljutomer je bil ustanovljen leta 2009. Trenutno šteje čez 30 članov. Od svoje ustanovitve pa do danes je izpeljal številne uspešne dobrodelne akcije, s katerimi so pomagali posameznikom in družinam, ki so se znašli v težki materialni stiski. Pomoč je bila namenjena predvsem otrokom, invalidom in starejšim osebam. Prvotno poslanstvo lionistov po celem svetu je pomoč slepim in slabovidnim, zato se tudi v Lions klubu Ljutomer pridružujejo zadanim ciljem.

Tokrat Lions klub Ljutomer v sodelovanju s Kulturno športnim društvom Dobrava in sodelovanjem moškega zbora Dobrava organizira gledališko predstavo - komedijo v treh delih "Boeing Boeing" Stevardese pristajajo in sicer v nedeljo 16.11.2014 ob 18.00 uri v Domu kulture Križevci pri Ljutomeru.

Komedija v treh delih Marca Comolettija "Boeing Boeing" Stevardese pristajajo bo tokrat izpod režiserske taktirke Milivoja Zemljiča do solz nasmejala tudi vas, obenem pa boste z nakupom vstopnice naredili tudi nekaj dobrega, saj bo izkupiček od prodanih vstopnic namenjen pomoči potrebnim otrokom iz socialno ogroženih družin iz občine Križevci pri Ljutomeru.

Kratka vsebina komedije "Boeing Boeing" Stevardese pristajajo:
Bernard ima kar tri ljubice, stevardese, ki letijo za različne letalske družbe in na različnih linijah. Zato ni nobene nevarnosti, da bi se stevardese srečale v njegovem stanovanju, dokler letalske družbe ne uvedejo hitrih Boeingov. S tem se Bernardov skrbno sestavljen urnik popolnoma poruši.
Ko se Američanka, Nemka in Francozinja znajdejo v stanovanju, pa Bernarda obišče še njegov stari prijatelj Robert. Kaos je popoln, katastrofa pa neizbežna.

Cena vstopnice je 5 EUR, karte pa si že v predprodaji lahko zagotovite na naslednjih prodajnih mestih:
- Trgovina Mercator Križevci pri Ljutomeru
- Občina Križevci
- Gostilna Šadl Križevci
in pol ure pred pričetkom predstave v Domu kulture v Križevcih

Vljudno vabljeni!


Več v Kultura in izobraževanje