Pri trčenju nastalo za 43 tisoč evrov škode

Do trčenja je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti, na vozilih pa je nastalo za 43.000 evrov materialne škode

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. november 2014 ob 13:29

Prometna nesreča Ljutomer - Krapje

V ponedeljek, 10. novembra, se je nekaj po 10. uri, na relaciji Ljutomer - Krapje zgodila prometna nesreča, kjer sta bili udeleženi dve osebni vozili. Nesreča se je zgodila na križišču cest Ljutomer - Krapje in Babinci - Krapje.

Pri tem se je povzročitelj lahko telesno poškodoval, in so ga iz vozila morali rešiti gasilci PGD Ljutomer, saj je ostal vkleščen v vozilu. Osebo so oskrbovali do prihoda reševalcev NMP ter zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulatorja na vozilih.

Do trčenja je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti, ko je voznik renault clia odvzel prednost vozniku porsche cayenne, ki je pripeljal po prednostni cesti. Na vozilih je nastalo za 43.000 evrov materialne škode.

Cesta je bila eno uro popolnoma zaprta za ves promet, gasilci PGD Ljutomer pa so neposredno iz kraja prometne nesreče odhiteli proti Veržeju, saj sta na relaciji Banovci - Veržej slabe pol ure pozneje prav tako trčili osebni vozili.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika