V čelnem trčenju en udeleženec huje telesno poškodovan

Trčenje je bilo tako silovito, da sta voznika ostala ukleščena v vozilih iz katerih so ju izrezali gasilci

Prlekija-on.net, petek, 5. december 2014 ob 09:19
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V četrtek, 4. decembra, Ob 20.43 uri, je prišlo v Rakičanu zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču najprej do oplaženja dveh osebnih avtomobilov, nato pa še do čelnega trčenja dveh osebnih avtomobilov. Trčenje je bilo tako silovito, da sta voznika ostala ukleščena v vozilih iz katerih so ju izrezali gasilci.

Oba sta bila prepeljana v soboško bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je udeleženec utrpel hude telesne poškodbe, povzročitelj pa lažje. Cesta je bila zaradi ogleda kraja prometne nesreče, ki se ga je udeležil tudi preiskovalni sodnik skupaj z državnim tožilcem zaprta do 24. ure.

Zaradi slabših vremenskih razmer in mokrih ter spolzkih vozišč, policija voznike opozarja, da hitrost vožnje prilagodijo razmeram na vozišču. Ne dovolite, da zaradi neprilagojene hitrosti postanete povzročitelj prometne nesreče.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika