Koncert Mance Izmajlove na razkriškem odru

Na Razkrižju sta nastopila Manca Izmajlova, pevka s prelepim glasom in Benjamin Izmajlov, virtuoz violinist

Jože Žerdin, sreda, 24. december 2014 ob 20:54
Manca Izmajlova in Benjamin Izmajlov na Razkrižju

Manca Izmajlova in Benjamin Izmajlov na Razkrižju

V okviru prireditev Veseli december v občini Razkrižje je v Domu kulture Razkrižje potekal koncert na katerem sta se predstavila Manca Izmajlova in Benjamin Izmajlov, pevka s prelepim glasom in virtuoz violinist. Za njima je bogata glasbena kariera. Nastopata tudi na največjih svetovnih glasbenih odrih in polnita dvorane.

Tokrat sta se v okviru turneje »100 srčnih koncertov« odločila nastopiti tudi v manjših slovenskih krajih z željo napolniti srca z lepimi občutki čim večjemu številu poslušalcev po Sloveniji, zato sta izvedla tudi koncert v obmejni občini Razkrižje. Uvodoma je na koncertu na odru Doma kulture na Razkrižju nastopil mladinski pevski zbor osnovne šole Razkrižje, pod vodstvom prof. Danijela Berdena. Nato sta nastopila Manca in Benjamin, pri čemer so lahko obiskovalci na koncertu slišali najlepše skladbe iz albuma »Slovensko srce« - narodne, filmske, Avsenikove, popularne, prav tako pa pesmi iz drugih slovanskih dežel, ki zaznamujejo njun mednarodno uspešni projekt »Slovanska duša« ter najlepše Božične skladbe.

Koncert je zagotovo dosegel svoj namen in obiskovalci so doživeli enkraten dogodek in si tako predpraznične dneve napolnili srca z lepimi občutki.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje