Otroke iz Precetincev obdaril božiček

55 otrok vaščanov Precetincev je s polnim košem daril obiskal božiček

Sara Munda, ponedeljek, 29. december 2014 ob 22:26
Božiček v Precetincih

Božiček v Precetincih

V prazničnih časih otroško dušo najbolj napolnijo lepi trenutki in božična darila, ki na otroških obrazih narišejo velik nasmeh. Večino otrok je božiček že obiskal, nestrpno pa so ga pričakovali tudi otroci vasi Precetinci.

Pod okriljem PGD Precetinci so se v soboto, 27. decembra, zbrale družine, kjer je kar 55 otrok vaščanov Precetincev s polnim košem daril obiskal božiček. Pripravili so kratek kulturni program, v katerem so otroci s pesmicami in recitacijami pokazali kaj vse so se naučili in kako zelo si zaslužijo darila. V en glas so tudi glasno obljubili, da bodo naslednje leto pridni še bolj.

Bogata darila so bila financirana s strani staršev in različnih sponzorjev. Pripravili so prigrizke in hrenovke za otroke. Kot božično presenečenje so otrokom naredili tudi umetni sneg iz pene, ki je bil odličen uvod v snežno nedeljo. Rajanje se je nadaljevalo še ob zvokih harmonike, ko sta otroška radoživost, preprostost in veselje prišli najbolj do izraza.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši