Veliki Valentinov koncert z Oliverjem Dragojevićem v Ljutomeru - podarjamo 4 vstopnice

Oliver Dragojević & Dupini ter klapa Rišpet je lepo darilo, ki ga lahko podarite za praznik zaljubljenih

Prlekija-on.net, sreda, 7. januar 2015 ob 08:387
Oliver Dragojević, foto: Marjan Dovečar

Oliver Dragojević, foto: Marjan Dovečar

Organizatorji Valentinovega koncerta v Ljutomeru, Šic bar, si štejejo v čast, da jim je tudi letos za praznik zaljubljenih, 14. februarja, uspelo privabiti v Ljutomer enega največjih glasbenikov - Oliverja Dragojevića.

Koncert bo 14. februarja 2015, ob 20.00 v športni dvorani ŠIC Ljutomer, Oliverju pa se bo tokrat na odru pridružila trenutno najbolj vroča dalmatinska klapa, klapa Rišpet iz Splita. Odlične vokalne interpretacije, ob spremljavi klavirja in kitar, so zagotovilo za posebno romantično doživetje, predvsem za predstavnice nežnejšega spola.

Oliver Dragojević je rojen 8. decembra 1947 v Veli Luki na otoku Korčuli. Je eden največjih, vsekakor pa najbolj cenjenih pevcev, ki na glasbeni sceni vladajo že desetletja.

Tudi letos bomo nekomu, ki si bo vstopnico za koncert kupil v Šic bar cafeju v Ljutomeru, podarili 7-dnevno bivanje za 2 osebi v apartmaju hotela Fontana na Jelsi na otoku Hvaru. Nagrado bodo prispevali: Fontana hoteli apartmani d.o.o. Jelsa Croatia.
Preberi več o destinaciji »
Njegov prvi nastop sega v leto 1967, ko se je prebil s pesmijo Picaferaj. To je bil tudi začetek velikega glasbenega sodelovanja z Zdenkom Runjićem. Sledila je uspešna kariera, ki traja še danes. Sledili so hiti za hitom: Galeb i ja, Skalinada, Oprosti mi pape, Vjeruj u ljubav, Moj lipi anđele, Kad mi dođeš ti, Pismo moja, Trag u beskraju, Bez tebe, Cesarica, Lipo moja in še veliko drugih.

Oliver ima za sabo razprodanih veliko koncertov v največjih svetovnih mestih: Royal Albert v Parizu, Carnegie Hall v New Yorku, Konzerthaus na Dunaju, Royal Albert Hall v Londonu, Arena Zagreb, Arena Split, dvorana Tabor Maribor in še v veliko drugih mestih po celotnem svetu.

Skozi svojo glasbeno kariero je objavil 20 studijskih albumov, 5 live albumov in 10 kompilacij. Album Dvi, tri, riči je postal platinast z več kot 50.000 prodanimi kopijami.

Da bo koncert v Ljutomeru res popoln, se bo Oliverju na odru pridružila še klapa Rišpet, ki jo je ustanovil splitski skladatelj Pero Kozomara leta 2011.

Pero Kozomara je rojen v Splitu 28. junija 1964. Širši publiki je poznan kot avtor vseh največjih klapskih hitov kot so: Ne more mi bit, Bura, Zora bila, Još ne mogu pristat volit, Dugo nije pala kiša, Mala tica, ... Izšel je album z vsemi klapskimi skladbami Pera Kozomare z nazivom Ne more mi bit, Pero Kozomara - najveći klapski biseri.

Leta 2013 je klapa Rišpet zmagala na Splitskem festivalu z pesmijo Čača, isto leto pa je izšel tudi njihov album z naslovom Kad je pošla ća.

Vsi željni vrhunske glasbe vabljeni na edinstven in nepozaben Valentinov koncert v Ljutomer. Kako je bilo lani na Valentinovem koncertu z Oliverjem, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Vstopnice so na prodaj na vseh Eventimovih prodajnih mestih in v ŠIC bar cafeju v Ljutomeru po 16 evrov. Lahko pa sodelujete v naši nagradni igri, kjer bomo podelili 4 vstopnice ter z malo sreče vstopnico dobite brezplačno. Odgovorite na spodnje vprašanje in sodelujte v nagradni igri. Nagradna igra traja do vključno nedelje, 8. februarja.

Izžrebani so bili:
  • Nuša Vrbnjak
  • Tjaša Novak
  • Mateja Smodiš
  • Miha Eržen
Nagrajenci so bili obveščeni na e-naslov.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala in uporabniki, ki uporabljajo Facebook Connect,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani preko spodnjega obrazca.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
  • če še nimate svojega računa, se registrirajte ali se prijavite s pomočjo storitve Facebook Connect,
  • zgoraj desno pod Prijava se prijavite v sistem,
  • v tem članku odgovorite na vprašanje tako, da v okence vpišete odgovor in kliknete Pošlji.
Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.

Oliver Dragojević


Več v Družabno