Janko Špindler in Boro Zemljak podžupana Občine Ljutomer

Županja mag. Olga Karba je tudi uradno imenovala podžupana v mandatnem obdobju 2014-2018

Prlekija-on.net, četrtek, 8. januar 2015 ob 13:411
Janko Špindler in Boro Zemljak

Janko Špindler in Boro Zemljak

Na 2. redni seji Občinskega sveta Občine Ljutomer, ki je potekala v sredo, 7. januarja, je županja mag. Olga Karba, tudi uradno imenovala podžupana v mandatnem obdobju 2014-2018. To funkcijo bosta opravljala Janko Špindler in Boro Zemljak, člana občinskega sveta, ki sta v svet bila izvoljena na županjini listi. Oba bosta svoji funkciji opravljala nepoklicno.

Županja je ob tem povedala, da bo v letih, ki prihajajo veliko izzivov in projektov, ki jih bo potrebno uspešno izpeljati in zaključiti, zato bo ob sebi potrebovala pomoč pri izvajanju vseh teh nalog.

Za njiju se je odločila, kot je med drugim dejala: "Oba imata veliko izkušenj, preizkušala sta se v funkciji predsednikov KS, kjer sta svoje delo odlično opravila. Dobro poznata vse vidike delovanja občine in najpomembnejše kar je, da znata graditi in tudi vzdrževati dobre odnose ter vestno delati za dosego skupnih ciljev."

V spodnjem videu si lahko ogledate, kaj je županja pred imenovanjem podžupanov povedala na seji, video celotne seje, kjer so med drugim sprejeli tudi predlog proračuna za leto 2015, pa sledi v petek.


Več v Politika