Valentinovo druženje na OŠ Mala Nedelja

Na OŠ Mala Nedelja so pripravili enourno valentinovo druženje

Prlekija-on.net, petek, 13. februar 2015 ob 19:31
Valentinovo druženje na OŠ Mala Nedelja

Valentinovo druženje na OŠ Mala Nedelja

V okviru projekta Zdrava šola smo na OŠ Mala Nedelja v četrtek, 12. 2., pripravili enourno valentinovo druženje. Cilj tega druženja je bil, da se učenci nižjih in višjih razredov bolje spoznajo ter krepijo pozitivne medsebojne odnose.

Pri sadni malici so učenci izžrebali, kateri izmed 13-ih skupin se bodo pridružili. V učilnicah so jih nato pričakali učitelji, ki so poskrbeli, da so se učenci sprostili ob različnih igrah (npr. ime in gib, pozdravljanje parov, koš sadja, zrcalo, želim postati …).  Vsak učenec je izžrebal tudi listek z imenom učenca, kateremu mu je kasneje izročil prijazno pošto. Na te listke so učenci narisali nasmejan obraz in se podpisali.

Po sproščenem druženju v učilnicah smo se vsi zbrali v šolski telovadnici, kjer je vsak učenec poiskal svojega izžrebanega prijatelja in mu z nasmehom na licih izročil listič, nato sta oba izmenjala nekaj prijaznih besed. V kolikor se učenca nista poznala, sta se drugemu tudi predstavila.

Na koncu je Monika iz Plesne šole Urška Pomurje poskrbela, da smo se ogreli in razgibali, nato pa še zaplesali ob prijetni glasbi.

Zapisala Bojana Marin


Več v Družabno