Deveti glasbeno-humoristični Valentinov koncert na Razkrižju

Koncert je bil dobro obiskan, bilo je veliko obiskovalcev iz Prlekije, Prekmurja in sosednje države Hrvaške

Jože Žerdin, ponedeljek, 16. februar 2015 ob 13:10
9. Valentinov koncert na Razkrižju

9. Valentinov koncert na Razkrižju

V Domu kulture v obmejni občini Razkrižje je v nedeljo, 15. februarja, pevec in humorist Franc Gorza skupaj z nastopajočimi pevci iz Slovenije in Hrvaške ter z občino Razkrižje pripravil deveti Valentinov glasbeno - humoristični koncert, ki je bil posvečen svetemu Valentinu, zavetniku zaljubljenih.

Koncert je bil dobro obiskan, bilo je veliko obiskovalcev iz Prlekije, Prekmurja in sosednje države Hrvaške, kajti v dobrih treh urah je v razkriškem domu kulture bilo veliko dobre glasbe, humorja, smeha in veselja, pri čemer je nastopil tudi humorist Lajči, obiskovalci pa so se nasmejali do solz. Oder kjer so nastopili nastopajoči je sijal v najrazličnejših rožah in aranžmajih, ki so dajale čar in blišč Valentinovemu koncertu.

Vsi, ki so se udeležili Valentinovega koncerta v sebi gojijo veliko ljubezen do glasbe. Med nastopajočimi na Valentinovem koncertu so bili Klapa Tramuntana iz Reke, pevec Siniša Žunec s svojo glasbeno skupino, Bogdana Gorza, humorist Lajči, Mili Korpar, Ivan Mezga, Peter Januš in Franc Gorza.

Ob koncu zelo uspelega Valentinovega koncerta se je nastopajočim in obiskovalcev za nastop ter obisk zahvalil župan občine Razkrižje Stanko Ivanušič. Poleg dobre glasbe in smeha so bili obiskovalci še nagrajeni z bogatimi nagradami. Pri samem žrebanju 40 vstopnic je sodeloval Nandek Šef, član etno skupine Künštni Prleki. Prav gotovo so obiskovalci podoživeli lep Valentinov koncert in prepevanje pesmi jim bo še dogo ostalo v spominu.


Več v Družabno