Pustna nedelja v DOSOR-ju s študenti

Pustovanje – Krofi – Nagrade za najlepše maske

Filip Matko, torek, 17. februar 2015 ob 11:49
Pustna nedelja v DOSOR-ju

Pustna nedelja v DOSOR-ju

Članice in člani Kluba prekmurskih študentov, s sedežem v Murski Soboti, tradicionalno dobro sodelujejo s stanovalkami in stanovalci DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci. Tako so na pustno nedeljo, 15. februarja, zopet pripravili pustovanje.

Kot prejšnja leta je prispela našemljena skupina, tokrat četverica, članic in članov Kluba prekmurskih študentov, ki je po 14. uri pričela z animacijo pustovanja v DOSOR-jevih restavracijskih prostorih. Za odlično glasbo je z igranjem na frajtonerico ter petjem skrbel študent Boštjan, a študentke Alja, Nuša in Sanja so zaplesale z našemljenimi stanovalkami in stanovalci.

Ples se ni nehal niti za trenutek, trajal pa je kar poldrugo uro skupaj. Vmes so si nekateri res morali oddahniti, si »privezati grlo«, študentke pa so vsem ponudile pustne krofe, ki so jih pripeljale s seboj. Sladkanje je bilo prijetno, še bolj pa zaključno nagrajevanje najlepših mask. Ob Aniti Kranjec iz DOSOR-ja so študentje nagradili tri najlepše maskirane stanovalke oziroma stanovalce.

Prvo nagrado je prejela stanovalka Terezija, drugo nagrado stanovalka Helena, a tretjo nagrado stanovalec Jože. Maske so si stanovalke in stanovalci izdelali sami, še več pa jih bodo prikazali na sam pustni torek, 17. februarja, ko je za 10. uro dopoldne napovedano DOSOR-jevo seniorsko pustovanje.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno