Zapel in zaigral trio za seniorke in seniorje

Že četrto februarsko rajanje za stanovalke in stanovalce DOSOR-ja

Filip Matko, petek, 20. februar 2015 ob 18:56
Februarski seniorski večer v DOSOR-ju, foto: Marija Erveš

Februarski seniorski večer v DOSOR-ju, foto: Marija Erveš

Sredina letošnjega februarja je kar »naporna« za stanovalke in stanovalce DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, kajti veselih dni ne zmanjka. Zaplesali so za Valentinovo v petek, 13. februarja, s študentkami in študenti na pustno nedeljo, 15. februarja, na veselem seniorskem pustovanju v torek, 17. februarja, pa še na tradicionalnem seniorskem večeru v četrtek, 19. februarja, v DOSOR-jevi kavarni Traminček.

Seniorske večere, ki so na programu vsak tretji četrtek v mesecu, imata »na skrbi« Helena Maguša Stanek iz DOSOR-ja ter DOSOR-jeva prostovoljka Marija Erveš. Za februarsko večerno druženje ob glasbi, petju in plesu sta povabili srednješolca Marka Tivadarja iz Malih Bakovec pri Murski Soboti, ki je že večkrat bil odličen zabavljač. Letos bo mladenič dopolnil dvajseto leto, na Srednji ekonomski gimnaziji v Murski Soboti pa tudi maturiral. Verjetno se bo zaposlil kar pri svojem dosedanjem sponzorju, zasebnem podjetju za zaključna gradbena dela in slikopleskarstvo Falkon v Očeslavcih (Občina Gornja Radgona), ki ga vodi Jožef Žigert. Tako bo poleg rednega dela nadaljeval tudi glasbeno pot, saj je lansko jesen posnel zelo uspešen videospot z naslovom »Danes se bom veselil«.

Pri igranju in petju sta se Marku na februarskem seniorskem večeru v DOSOR-ju pridružila njegov sponzor Jožef Žigert ter Suzana Mally iz Pragerskega, ki Marka pri snemanju glasbenih uspešnic spremlja kot vokalistka. Poje tudi pri glasbeni skupini EM Bobi, je organistka in vodi kot zborovodkinja pevke in pevce Društva invalidov Črešnjevec.

Kar dobre tri ure, med 18. in 21. uro, je potekalo glasbeno, pevsko in plesno druženje v DOSOR-ju, ki ga je s »sladkim delom« popestrila še stanovalka Ema Matijevič.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46