Na Razkrižju zapel pevski zbor iz Rač

Koncert pevskega zbora Katoliškega kulturno-izobraževalnega društva Sv. Jožefa Delavca iz Rač na Razkrižju

Prlekija-on.net, nedelja, 15. marec 2015 ob 17:41
Koncert pevskega zbora iz Rač na Razkrižju

Koncert pevskega zbora iz Rač na Razkrižju

V razkriškem domu kulture so v soboto, 14. marca, gostili pevke in pevce, ki delujejo v okviru Katoliškega kulturno-izobraževalnega društva Sv. Jožefa Delavca iz Rač, ki letos praznujejo 10 let delovanja. Izdali pa so tudi svojo zgoščenko na kateri so slovenske, hrvaške in druge tuje zimzelene melodije. Pojejo pod vodstvom prof. Nevenke Gril-Hameršak, ki je letos prejela Romihovo priznanje za življenjsko delo na glasbenem in zborovskem področju.

Program je popestrila mlada solistka Lucija Marčič. Obiskovalce sta po prvem delu koncerta, s humorističnim vložkom, nasmejala Jože Laba in Robi Semenič iz Kulturnega društva Ivan Kaučič Ljutomer. Ves program je izvrstno povezovala voditeljica Silva Vrbnjak.

Župan Občine Razkrižje, Stanko Ivanušič se je na koncu vsem nastopajočim zahvalil za prijeten večer, ki so ga vsem obiskovalcem pričarali na Razkrižju.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje