Pri Mali Nedelji se je zgodil že tradicionalni 9. Dan prijateljstva

Na pohod prijateljstva se je podalo okrog 260 otrok in 25 spremljevalcev

Prlekija-on.net, nedelja, 12. april 2015 ob 16:35
9. Dan prijateljstva

9. Dan prijateljstva

V organizaciji vrtca Mala Nedelja je sončen aprilski petkov dan pri Mali Nedelji spet združil kar lepo število otrok iz vrtcev Mala Nedelja, Cezanjevci, Stara cesta, Ljutomer, Stročja vas, Cven, Razkrižje, Križevci in Veržej.

Ob spremstvu ljutomerskih policistov, ki so skrbeli za varno pot, se je na pohod prijateljstva podalo okrog 260 otrok in 25 spremljevalcev. Pot nas je vodila malo po ravnem, malo po bregih, prehodili pa smo del Grosmmannove pohodne poti in tako obeležili Grossmannovo leto filma. Druženje po pohodu se je nadaljevalo na starem igrišču pri gasilskem domu Mala Nedelja, kjer je male in velike pohodnike čakalo okrepčilo v obliki sadja in napitka. Slikanje s kredami je bilo posebno doživetje in užitek. Preden pa smo se za leto dni spet poslovili, smo zapeli še himno Prijateljstvo.

Vodilo našega že tradicionalnega srečanja pa še vedno odmeva v ušesih: "Pojdi kamorkoli, pojdi vsepovsod, a v srcu svojem gradi si prijateljstvo."

Ksenija Kolar, ped. vodja vrtca Mala Nedelja


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši