Prleške in prekmurske odbojkarice so se pomerile na 2. rekreacijskem turnirju

1. mesto so zasedle Cvenske dikline, 2. mesto Verženke in 3. mesto ŠRD Kostanjevica

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. april 2015 ob 09:44
2. rekreacijski turnir v dvoranski odbojki za ženske

2. rekreacijski turnir v dvoranski odbojki za ženske

V soboto, 18. aprila, je Športno rekreacijsko društvo Kostanjevica organiziralo 2. rekreacijski turnir v dvoranski odbojki za ženske. Turnir se je odvijal v telovadnici pri OŠ Ivana Cankarja Ljutomer.

Ekipa ŠRD Kostanjevica se redno udeležuje turnirjev po Prekmurju, sedaj pa so že drugo leto zapored tudi sami organizirali turnir in povabili ekipe iz Prekmurja, da pridejo igrat na prleško stran. Ekipe so se povabila razveselile in se veselo udeležile turnirja, tako da so skupno imeli osem ekip, kar je zelo dobra udeležba. Seveda pa so prleške igralke pokazale, da se tudi na tej strani reke Mure igra odlična odbojka. Prva tri mesta so zasedle ekipe: 1. mesto Cvenske dikline, 2. mesto Verženke in 3. mesto ŠRD Kostanjevica. Na turnirju so nastopile še ekipe: Kuzma, Beltinci 1, Beltinci 2, Puconci in Mlade veteranke Puconci. Da pa šprtnice ne bi domov odšle praznih rok, se je organizatorka turnirja Milica Špindler zelo potrudila in vsem sodelujočim ekipam priskrbela praktična darila.

Po končanem turnirju so se družili v prijetnem vzdušju in pri ŠRD Kostanjevica že načrtovali za poletne mesece, ko društvo načrtuje spet organizirati odbojko na mivki za ženske in moške na športno rekreacijskem centru Kostanjevica.


Več v Šport