V Ljutomeru bomo dobili nov objekt za izvajanje kulturne dejavnosti

Objekt bo postavljen ob Domu kulture

Prlekija-on.net, četrtek, 7. maj 2015 ob 10:464
Nov objekt za izvajanje kulturne dejavnosti

Nov objekt za izvajanje kulturne dejavnosti

Občina Ljutomer bo ob dobrem sodelovanju z ministrico za kulturo mag. Julijano Bizjak Mlakar, direktorjem Javnega sklada za kulturne dejavnosti mag. Igorjem Teršarjem, v.d. generalne sekretarke generalnega sekretariata na Ministrstvu za kulturo Darjo Hrga, ravnateljem Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer Stanislavom Lašičem in županjo Občine Ljutomer mag. Olgo Karba ter ob pomoči občanke Darinke Štuhec iz Babincev bogatejša za nov kulturni objekt.

Občina Ljutomer je bila zadolžena za pripravo potrebne dokumentacije in ureditev lokacije, kjer bo postavljen montažni objekt, ki ga zagotovi Ministrstvo za kulturo. Objekt bo postavljen ob Domu kulture. V mesecu aprilu se je pričelo s pripravo prostora za montažni objekt, v mesecu maju pa se nadaljuje s postavitvijo montažnega objekta.

Objekt bo namenjen godbi.

namor četrtek, 7. maj 2015 ob 11:40

ta objekt pa res ne sodi v to okolje-groza.po drugi strani pa bodo imeli glasbeniki svoje domovanje(bolje nekaj,kot nič)

tulipan četrtek, 7. maj 2015 ob 18:44

Ja,če drugače ne gre je to tude dobro,če glih je to grdo.Pač se v občine ne nejde teko penez ka bi naredli eno spodobno glasbeno šolo kar je velka sramota ka so v treh ali štirih mestih.Mislin ka bi si Lotmerk zaslužja resen eno provo šolo ne pa zej kak je ka je ne nikak.Me pa resen zanima,če županja dela kej na tem mislim ka bi si deca ,ki so talenti in konec koncov tude pločajo za to zaslužele neke bojšega kak je to zej eno veko sranje.Lehko rečen samo z eno besedo SRAMOTA za občino ka se ne zrihta neke bojšega.

namor petek, 8. maj 2015 ob 08:29

ta objekt bo služil glasbenikom pihalnega orkestra,ne pa Glasbeni šoli.tulipan nisi dobro prebral

situditinotpadu petek, 8. maj 2015 ob 16:34

Ko bi le ta objekt, ki je kontejner; zadovoljil potrebe po akustiki. Če bodo glasbeniki zadovoljni potem tudi arhitektura vzdrži. Bolj me spominja na Žale, ta črna barva.

Je pa montažna gradnja, pa se bo prebarval in za nekaj ga bomo že Ploskač porabili; namizni tenis, bi se lepo obnesel...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo