Dan babic in dedkov v vrtcu Stara Cesta

Babice in dedki ter ostali prisotni so lahko uživali v pesmih, plesih in deklamacijah

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. junij 2015 ob 22:05
Dan babic in dedkov v vrtcu Stara Cesta

Dan babic in dedkov v vrtcu Stara Cesta

V sredo, 20. 5. 2015, smo v našem vrtcu gostili babice in dedke. Zbrali so se v lepem številu, ob 15:30 uri, na ploščadi pred vrtcem. Najprej sta vse prisotne pozdravili vodja vrtca Marija Gaube in pomočnica ravnateljice za vrtec Irena Magdič. Sledil je kulturni program, ki so ga pripravili otroci obeh oddelkov. Nekaj točk je bilo skupnih, v nekaj točkah pa so se otroci predstavili vsak s svojim oddelkom.

Babice in dedki ter ostali prisotni so lahko uživali v pesmih, plesih in deklamacijah. Videli in slišali so; pesem in ples Kekca, gibalno-plesno točko Polet na Mars, sklop ljudskih pesmi, ples Pridne peričice … Na harmoniki je otroke spremljal g. Marjan Jelen. Otroci in zaposlene smo bili zelo zadovoljni, da so babice in dedki sprejeli našo pobudo in oblekli nekaj rumenega. Na koncu smo medse povabili tudi njih, da so z nami zaplesali in zapeli.

Sledila je še razdelitev daril – kozarcev za tekoče milo, ki so jih otroci z veseljem razdelili med stare starše. Ob toplem in sončnem popoldnevu smo se še okrepčali s kavico, sokom in pecivom naših babic. Sledilo je druženje, klepet in smeh.

Skupaj smo preživeli čudovito popoldne.

Zapisala: Polona Rotar Marčec, dipl. vzg. (Vrtec Stara Cesta)
Fotografirala: Karmen Jelen


Več v Najmlajši