37-letnega sopotnika vrglo iz vozila, kjer je obležal huje telesno poškodovan

Pri vožnji ni uporabljal varnostnega pasu, zato je padel iz vozila in obležal na vozišču lokalne ceste zraven osebnega avtomobila

Prlekija-on.net, nedelja, 14. junij 2015 ob 09:20
Prometna nesreča (arhivska fotografija)

Prometna nesreča (arhivska fotografija)

V soboto, 13. junija, ob 23.55, se je na lokalni cesti v naselju Sejanci, pripetila prometna nesreča, v kateri je bila ena oseba hudo telesno poškodovana. 31-letni voznik je vozil osebni avtomobil po lokalni cesti v naselju Sejanci, iz smeri naselja Bratonečice v smeri proti naselju Vičanci.

Ko je voznik pripeljal v blagi levi ovinek, je osebni avtomobil zaneslo v desno izven vozišča preko makadamske bankine v obcestni jarek, nakar je vozilo trčilo v betonski propust dovozne poti k stanovanjski hiši. Po trčenju je vozilo odbilo nazaj na asfaltirano vozišče lokalne ceste. V vozilu sta bila tudi dva sopotnika, pri čemer je 37-letni sopotnik, ki je sedel zadaj desno in pri vožnji ni uporabljal varnostnega pasu, padel iz vozila in obležal na vozišču lokalne ceste zraven osebnega avtomobila.

Omenjeni sopotnik je bil z reševalnim vozilom NMP Ormož odpeljan v Splošno bolnišnico Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da je zadobil hude telesne poškodbe. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Ormož, ki so odklopili akumulator na vozilu, pomagali reševalcem, počistili cestišče in razsvetljevali kraj nesreče.


Več v Črna kronika